Over ons

reizenghana.nl is onderdeel van The Ghana TravellerWij zijn gespecialiseerd in reizen naar Ghana. In 2013 hebben wij zelf onze eerste reis naar Ghana gemaakt, en zijn sindsdien elke jaar ongeveer 3 maanden per jaar in Ghana te vinden. Onze kantoren bevinden zich in Nederland en Ghana.

Al onze tour guides zijn Engelssprekende Ghanezen met ruime ervaring in toerisme in Ghana. Door alleen met Ghanezen te werken zijn we altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in het land en de nieuwste toeristische hotspots.

Tijdens een reis door Ghana met The Ghana Traveller verblijf, eet en reis je zo lokaal mogelijk. De accommodaties waar wij mee samenwerken zijn allemaal gerund door Ghanezen en/of supporten de lokale community. We moedigen je aan om in kleine restaurants te eten, en snacks bij straatverkopers te kopen. Op deze manier draag je bij aan de lokale economie. Het is mogelijk om een auto te huren, maar de meeste avonturen beleef je onderweg. Het openbaar vervoer in Ghana is een beleving op zich, en een goede manier om het land beter te ervaren.

Meer informatie over ons team en onze werkwijze vind je op onze Engelstalige website.