Prijsopbouw pakketreizen

De pakketreizen hebben een vaste prijs. Omdat we van eerlijkheid en transparantie houden, vind je op deze pagina hoe deze prijs tot stand is gekomen.

De prijs van een pakketreis is opgebouwd uit:

  1. Verblijf (bij enkele accommodaties zijn sommige maaltijden inbegrepen), openbaar vervoerskosten, entreegelden, workshopkosten en kosten voor andere activiteiten (tenzij anders aangegeven)
  2. Het salaris van de tour manager in Accra (15€ per reisdag om stand by te staan in geval van moeilijkheden)
  3. Het salaris van je tour guide (40€ per reisdag plus budget voor accommodatie, maaltijden en vervoer)
  4. Het salaris voor ons kantoor
  5. Wat overblijft gebruiken we voor websitekosten, promotiekosten en andere bedrijfskosten. Een deel hiervan gebruiken we ook om de tour guides en manager helpen ontwikkelen in bijvoorbeeld presentatievaardigheden.

Een reis met The Ghana Traveller draagt dus echt iets bij aan de lokale economie. Naast dat je direct de Ghanese manager en tour guides aan een inkomen helpt, verblijf je het liefst in accommodaties gerund door Ghanezen en/of accommodaties die iets betekenen voor de lokale gemeenschap. Ik kies de verblijfplaatsen en activiteiten met zorg uit.

Ik vind het ook belangrijk om te investeren in de tour guides. De werkervaring die ze bij ons op doen en de skills die ze bij ons leren, kunnen ze ook op andere plekken gebruiken. In de toekomst willen we een fonds oprichten om jonge Ghanezen (financieel) te helpen om te reizen.

Je kunt meer lezen over onze visie en werkwijze op onze Engelstalige website. Als je nog vragen hebt over de prijsopbouw van je reis naar Ghana stuur mij even een mailtje.