Groepsreizen

Ik organiseer (samen met lokale partners) verschillende groepsreizen naar Ghana. Deze vinden op vaste data plaats. Op dit moment zijn er geen reizen gepland. Klik door naar de groepsreis waar je in interesse hebt om op de hoogte te blijven.

18 dagen groepsreis 
De 18-daagse groepsreis door Ghana is geschikt voor iedereen die graag op reis wilt naar een Afrikaans land wilt gaan maar dit liever niet alleen doet. Om het persoonlijk te houden is er plek voor maximaal 15 deelnemers. Elke nationaliteit is welkom en de voertaal is Engels. Ik begeleid de reis samen met een The Ghana Traveller tour guide.

Naast reizen en genieten van Ghana en elkaars gezelschap gaan we ook veel aandacht besteden aan jouw rol als toerist in Ghana. Ik vind het belangrijk om veel reflectiemoment en evaluaties te plannen. Voor vertrek informeer ik je over onderwerpen zoals fotografie, kledingkeus en op welke manier je je ervaringen kunt delen zonder een negatieve impact op de mensen te hebben.

Meer informatie over “See you in Ghana” – de groepsreis vind je op de Engelstalige website.

Surf camp
Ben je de surf camps in Europa even zat? Of kan je nog niet surfen maar wil je dat op een fantastische locatie leren? Ga met ons mee op surf camp naar Ghana!

Meer informatie over surf camp vind je op de Engelstalige website.

Yoga camp
Op zoek naar een combinatie van yoga, meditatie en leuke dingen doen? Tijdens het yoga camp ontmoet je gelijkgestemden, zul je onder begeleiding van een Ghanese teacher yoga en meditatie volgen en is er ook veel tijd voor leuke uitjes.

Meer informatie over yoga camp vind je op de Engelstalige website.

Workation
Ben jij een Nederlandse/Belgische ondernemer en op zoek naar een week waarin je aan je bedrijf kan gaan werken? Dat kan in Ghana!

Samen met andere ondernemers ga je deelnemen aan workshops, master minds en inspiratiesessies. Tijdens de reis ga je ook samenwerken met Ghanese ondernemers.

Meer informatie over workation vind je op de Engelstalige website.

 

Reis voor ondernemende studenten

Deze reis wordt georganiseerd in samenwerking met een ondernemersopleiding.