Reisgids: Wat te doen in Ghana

Mijn reisgids over reizen in Ghana is uit! De afgelopen maanden schreef ik aan mijn Nederlandstalige ebook, zodat ik ook in deze tijden dit prachtige land naar je toe kan brengen.

Goedkoop op safari in Afrika

Waarom schreef ik deze gids?

In 2013 vertrok ik voor het eerst naar Ghana. Ik ging twee maanden vrijwilligerswerk doen (note: ik steun dit soort werk niet meer), en van de organisatie kreeg iedere deelnemer een Nederlandstalige hardcopy reisgids. Deze gids niet meer beschikbaar, en om eerlijk te zijn was de gids nogal eenzijdig. Volgens mij ging het vooral over het leven in het noorden van het land. Ik herkende er niet zoveel uit.

Nu deze gids er niet meer is, en ik van light packing hou, besloot ik zelf een reisgids te maken. De afgelopen maanden schreef ik mijn ebook. In een paar klikken heb je de gids in je bezit.

Somewhere Nice

De bedoeling van mijn gids is jou voorbereiden op je reis naar Ghana. Ik deel mijn beste reisadvies- en tips, schrijf over de plekken die je zeker moet bezoeken en deel ook drie reisroutes die je kan volgen. Hiermee hoop ik dat je de hotels, restaurants en bezienswaardigheden die ik zo leuk vind ook gaat bezoeken. Ik stuur je naar lokale en Ghanaian owned (of Ghanaian supportive) businesses, want ik geloof er in dat je vooral hier moet komen om de lokale economie te steunen.

Wat staat er in de reisgids over Ghana?

In mijn reisgids deel ik mijn adviezen, bijvoorbeeld met betrekking tot een inpaklijst, beste reistijd en hoe je het land het best bereisd. Ik schrijf ook over de plekken waarvan ik hoop dat je ze gaat bezoeken. Bijna al mijn aanbevelingen zijn Ghanaian owned of supportive. Dit zijn mijn favorieten in Ghana.

Daarnaast geef ik je ook drie reisroutes, die je stap voor stap met een eigen auto of openbaar vervoer kunt volgen. Alle informatie die je nodig hebt, vind je in de route.

Wat te doen in Ghana Nederlandse reisgids

Waar vind je de reisgids?

Je kunt de reisgids bestellen via deze link. Na de betaling krijg je de gids direct in je mailbox.

Wil je meer weten over reizen naar Ghana?

Vraag een gratis adviescall aan, zodat we kunnen kijken hoe ik je verder kan helpen.