Emigreren naar Ghana: volg deze Youtube kanalen

Wil jij emigreren naar Ghana? Daar moet je een hoop voor weten en voorbereiden, maar gelukkig ben je niet de enige met deze droom. Deze Youtubers gingen je voor en delen hun leven in Ghana via video’s.

 

Emigreren naar Ghana volgen op Youtube

Lees ook mijn persoonlijke ervaring met emigreren.

Volg deze accounts voor inspirate voor emigreren naar Ghana

The Maccra Adventure: Nederlands koppel met hun kind

 

Nienke en Daniël zijn net samen met hun dochtertje naar Accra geëmigreerd. Daniël werkt daar op een internationale school als docent. Toevallig gaan we naar dezelfde kerk, dus we hebben elkaar al ontmoet.

Vanessa Kanbi

 

Acheampong Adventures: Nederlandse familie van vier

“De Acheampongs” zijn ook van Nederland naar Ghana verhuisd. Je kunt hen volgen op hun familiekanaal.

 

Jasmine Ama

En ook Jasmine is het emigreren naar Ghana je al voor gegaan. Op haar kanaal deelt ze onder andere hoe je een huis koopt in Ghana, en of je wel of niet een auto ter plaatse moet kopen of beter kan importeren. Handig!

Mijn eigen kanaal: Reizen Ghana Jennifer

 

Volg je mijn kanaal al? Ik deel in het Nederlands hoe het leven mij in Accra/Ghana af gaat. Elke woensdag upload ik een nieuwe weekvlog. Tussendoor kun je videos vinden over reizen naar Ghana, reizigers “etiquette” en persoonlijke updates.

 

Emigreren naar Ghana… of Accra?

Ik ben me ervan bewust dat al deze kanalen gaan over het leven in Accra, terwijl Ghana natuurlijk veel groter is dan Accra alleen. Youtube kanalen over mensen die buiten Accra wonen, heb ik helaas nog niet gevonden. Stuur me vooral een mail als jij een kanaal hebt of iemand kent die het heeft en dan voeg ik dat kanaal toe.

Ga je liever op reis? Dat kan natuurlijk ook. Vraag nu een gratis advies call aan en we kijken hoe ik je verder kan helpen.