Op reis naar Ghana? Lees dit e-book!

Ga jij op reis naar Ghana en ben je op zoek naar meer informatie? Er is een e-book dat je op weg helpt met praktische zaken én opdrachten om je voor te bereiden op je reis. Welk e-book dat is lees je in dit artikel.

Nederlandse Patricia runt guesthouse in Ghana

Waarom je je goed moet voorbereiden op je reis naar Ghana

Natuurlijk ga jij je goed voorbereiden op je reis. Een reis naar Ghana is niet zomaar een reis. Het is niet even een paar weken naar Frankrijk of Italië. Je moet je inlezen over een visum, vaccinaties, een andere valuta, hoe je van A naar B reist en vooral: hoe je je moet gedragen.

Dat laatste is vooral erg belangrijk als gast in Ghana. Of dit nu als toerist, vrijwilliger of expat is. Je gaat dingen zien die je nog nooit eerder hebt gezien. Dingen die jij misschien gek vindt, of misschien zelfs belachelijk. En dan is het aan jou hoe je daarop reageert. Ga je direct je vrienden bellen om te zeggen hoe raar de mensen in Ghana zijn? Of stel je jezelf open voor een nieuwe ervaring?

Ik geloof er in dat het succes van een reis naar Ghana begint bij de persoon die de reis gaat maken. Als je van te voren alles al vies, stom of raar vindt, ga je een moeilijke tijd tegemoet. Maar als je ervoor open staat om nieuwe dingen te leren, te worden geconfronteerd met je eigen aannames en je soms even wat oncomfortabel te voelen, weet ik zeker dat je Ghana fantastisch gaat vinden.

Ik help jou op weg in Ghana – het e-book

Het e-book Ik help jou van weg in Ghana van Patricia Zoer gaat je zeker met bovenstaande helpen. Patricia heeft een prachtig en informatief werkboek geschreven over alles wat je moet weten voordat je naar Ghana vertrekt. De praktische zaken, maar ook oefeningen om jouw eigen aannames en stereotypes te ontdekken.

Na het lezen van het e-book en het doen van de oefeningen weet jij onder andere wat wel en niet gepast is in de Ghanese cultuur, hoe je op een gelijkwaardige manier kunt samenwerken en wat je wel en niet moet meenemen. Kan ik in bikini op het strand lopen? Moet ik ballonnen en schriften meenemen?

Dit e-book helpt je echt op weg in Ghana. Patricia woont al tien jaar in Ghana, en heeft alle ‘beginnersfouten’ zelf gemaakt. Ze schrijft niet bevooroordelend, maar juist aanmoedigend. Want uiteindelijk wil ze (en ik natuurlijk ook!) dat je naar Ghana reist. Alleen dan wel op een ethische manier.

Je bestelt het e-book hier, nu zelfs met een bonus!

Reis naar Ghana voorbereiden ebook

Meer weten over reizen naar Ghana

Ook bij mij kun je terecht voor meer informatie voor je reis naar Ghana. Ik help je met jouw ideale reisroute, mijn aanraders in mijn e-book Wat te doen in Ghana of vraag een gratis adviesgesprek aan voor jouw specifieke vragen.