Onze favoriete Ghanese Instagrammers

Het is vast geen verrassing dat ons favoriete social media platform Instagram is. We houden van het visuele, er is ruimte om je gedachte kwijt te kunnen in de captions en stories zorgen voor lekker veel interactie. Als je ons nog niet volgt, je vindt ons hier!

Instagram is ook een heel goed platform om nieuwe plekken in Ghana te ontdekken. Wij gebruiken hashtags en location tags erg vaak om een nieuwe bestemming te vinden. En we vinden het natuurlijk ook leuk om deze plekken dan weer met jullie te delen. We zijn uiteraard niet de enige die dit zijn. In dit artikel vind je een paar van onze favorieten. Slechts een paar, want er zijn er zoveel.

 

Akosua Shirley

Deze had je misschien wel verwacht. Akosua Shirley is onze favoriete Instagrammer. Het is haast onmogelijk dat je tijdens je voorbereidingen niet op haar account bent gestuit.

Haar foto’s zijn jaloersmakend. En haar captions bevatten veel belangrijke information zoals up to date prijzen. Shirley is in haar eentje door Ghana gaan reizen, en heeft daardoor andere Ghanezen geïnspireerd om dat ook te doen. Hier houden we van!

Ohh Yes Africa

Ohh Yes Africa is het account van Esi. Haar foto’s zijn altijd heel bewust gekozen. Echt een geheel bij elkaar. Ook haar captions en stories zijn informerend en inspireren. De laatste maanden heeft ze er veel volgers bij gekregen, en dat is zo leuk om te zien.

 

April Nego

Als je dit account bekijk wil je toch direct een vlucht naar Ghana boeken?

 

This Trotro Life

Even een heel ander account, maar we zijn nog steeds in Ghana. Een populair vervoersmiddel in Ghana is de trotro, een mini busje dat naar vele bestemming rijdt. This Trotro Life documenteert alles wat met de trotro te maken heeft.

Accra Cycle Share & Tours

Iedereen die geïnteresseerd is in de landmarks en geschiedenis in Accra moet dit account volgen. Elke zondag is er een fietstocht door Accra langs alle landmarks die je in deze feed vindt.