Reisgidsen over Ghana

Een van onze favoriete dingen aan naar Ghana reizen is de voorbereiding. Dan moeten we het visa gereed make (oké, dat is niet heel leuk), vaccinaties halen en andere medicijnen bestellen. Die dingen zijn niet zo heel leuk, maar we doelen op het voorbereiden van de reis zelf. Ons reisschema. De plekken die we deze keer gaan bezoeken. Ook na zes jaar reizen door Ghana is er voor ons genoeg te ontdekken.

We ontdekken de meeste plekken online, door Instagram en reisblogs. Alles wat we ontdekken en meemaken delen we ook weer op onze eigen Instagram page. Maar toch blijven reisgidsen ook leuk om door heen te bladeren, en ook heel handig als je echt geen idee hebt waar te beginnen. Hier zijn een paar van onze favorieten…

Ghana – Bradt Guide (2016)

Amazon: Paperback

Bol.com: Paperback | Ebook

Ghana – Culture Smart (2015)

Amazon: Paperback

Bol.com: Paperback | Ebook | Audio

West Africa – Lonely Planet (2017)

Amazon: Paperback

Bol.com: Paperback | Ebook

Je kunt deze boeken ook in onze webshop vinden. Voor alles wat jij via een van de links in onze webshops koopt, krijgen wij een percentage van jouw aankoopbedrag. Dit kost jou helemaal niks, maar helpt ons om ons bedrijf te laten groeien en nog meer mensen naar Ghana te brengen.

Wist je dat we zelf ook een reisgids hebben geschreven? Hierin lees je over onze 40+ favoriete spots in Ghana, inclusief kortingscodes en andere extra’s.